SEO Training volgen

Volg een SEO TRAINING!

Op internet kun je op 2 manieren via de zoekresultaten gevonden worden. De eerste manier is door aan Google te betalen via AdWords. De tweede manier is door je website SEO vriendelijk te maken. Door het volgen van onze SEO training kan ook jij bovenaan in Google komen. Wij leren je de kneepjes van het vak.

Ontdek alle SEO geheimen

Beginner of gevorderd

Ben je een beginner en heb je sinds kort een website of webshop? Ben je al een aantal jaar actief op internet en ben je al redelijk op de hoogte van de basis SEO? Voor ons maakt dat niet uit. Wij leren je namelijk de geheimen waar het echt om draait en maken de training voor iedereen begrijpbaar.

seo-beginner-gevorderd

Wat leer je tijdens de training

Wij leren je hoe Google denkt en werkt. Het algoritme waarmee de zoekmachine werkt wordt continu verbeterd. Dat betekent dat de meeste SEO cursussen die je online of in boeken vind, sterk verouderd zijn. Wat je nodig hebt is een Up 2 date training waarbij je weet wat er NU nodig is, en niet wat heeft gewerkt.

Waarom bij ons

Waarom zou je investeren in een SEO cursus of training die niets voor je doet? Veel aanbieders gebruiken oud materiaal welke je zelf ook op internet terug kunt vinden. Denk je dat de echte specialisten hun geheimen prijsgeven? Wat wij doen is deze geheimen wel delen. Hierdoor ben je de concurrent een stap voor, en iedere stap betekent meer geld verdienen. sleutel-tot-succes

Bespaar veel geld door SEO zelf te doen

Investeren in AdWords of in SEO

In sommige bedrijfstakken ben je afhankelijk van AdWords, zeker wanneer de concurrentie hoog is. Echter is het voor veel bedrijven niet lonend. De kosten per klik kunnen boven de 10,- euro uitkomen. Als je campagne een efficiëntie haalt van 10%, wat veel is, kost een gemiddelde klant je 100,- euro. Verdien je dan nog geld als je dit van je winst afhaalt? SEO kost alleen tijd. Deze investering verdien je gemakkelijk terug. Daarnaast zijn je marketingkosten minimaal. google-seo-adwords

Ons SEO Trainingsprogramma

Wij bieden 3 SEO training programma’s. Kies je voor het 1-op-1 programma, dan kunnen we jouw website erbij pakken. Hierdoor kun je meteen aan de slag en echte resultaten gaan maken.

Een groepssessie is ook mogelijk. Om iedereen voldoende aandacht te kunnen geven, houden wij de groepen klein. Het maximaal aantal deelnemers is 4 personen.

Heb je een bedrijf dat ook online opereert en wil je medewerkers bijscholen om betere resultaten te behalen? Ook dat is mogelijk. Hierbij adviseren wij om de groep te beperken tot 8 man.

Inhoud van de training

In de training wordt er onder andere aandacht gegeven aan de volgende punten:

  • Hoe denkt Google
  • Eigen website en concurrentie onderzoek
  • Welke tools heb ik nodig
  • Hoe schrijf ik goede content
  • Hoe werkt linkbuilding anno 2020

 

 

Wat kun je na de SEO training

Na de SEO training kun je zelfstandig aan de slag als SEO specialist. Door de opgedane kennis veel toe te passen wordt je vanzelf de expert. Met onze stof en gratis tools kun je jouw eigen website of webshop, of die van de klant, hoger krijgen in Google waarbij pagina 1 resultaten zeker mogelijk zijn. ook online opereert en wil je medewerkers bijscholen om betere resultaten te behalen? Ook dat is mogelijk. Hierbij adviseren wij om de groep te beperken tot 8 man.

4.7/5