Verbeter uw zichtbaarheid!

Social media

Social Media speelt tegenwoordig een nog grotere rol in het bedrijfsleven. Dit komt omdat het gebruik van social media toe neemt. Iedere dag weer komen er een zeer groot aantal nieuwe gebruikers bij. Hierdoor neemt het bereik op social media flink toe. Je kunt met social media makkelijk en eenvoudig je berichten delen als bedrijf en social media gebruikers bereiken.
social-media-iconen

Zelf al klaar voor de nieuwe generatie?

Welke social media zet jij in

Niet voor elk bedrijf zijn dezelfde social media kanalen even nuttig. Denk vooraf goed na welke het beste bij je past omdat je niet te veel tijd wilt verliezen om het allemaal bij te houden. Een Facebook pagina gebruiken ze in feite allemaal. Daarnaast gebruiken ze een of meerdere kanalen daarnaast of een specifieke doelgroep te bereiken. Zit je in de muziek dan kom je al snel uit bij Soundcloud. Ben je fotograaf, doe je iets met grafische ontwerpen of heb je interessante producten in je webshop dan kan bijvoorbeeld Instagram weer heel interessant voor je zijn. Naast Soundcloud en Instagram kun je kiezen uit Youtube, Pinterest, Twitter, Vimeo en Google Plus.

Google Plus wordt vaak onderschat. Wil je beter gevonden worden in Google? Gebruik dan de tools die Google aanreikt. Google Plus is vergelijkbaar met Facebook waar je op dezelfde manier berichten kunt posten. Bovendien kun je Google Plus aan je website koppelen.
social-media-netwerk

Meer likes en volgers

Als je gebruik maakt van social media dan wordt je vaak direct geconfronteerd met een teller welke het aantal likes of volgers weergeeft. De kracht van deze teller wordt vaak niet gezien. De teller welke het aantal likes of volgers weergeeft zorgt voor de overtuigingskracht van de pagina en dus ook van het bedrijf erachter. Heb je bijvoorbeeld 86 Facebook likes dan kom je niet heel overtuigend over als bedrijf. Twijfelt de consument tussen jouw bedrijf of die van de concurrent en heb je 86 likes en je concurrent er 721 dan is de keuze snel gemaakt omdat de laatste een stuk meer overtuigend is.
meer-facebook-likes

Social media versterken

Merweb kan je helpen om je social media kanalen te versterken en ervoor zorgen dat je meer likes en volgers krijgt. Hierdoor krijgt je social media pagina een stuk meer overtuigingskracht. Uit onderzoek is gebleken dat ondernemers hierdoor meer omzet genereren. Wij beperken ons niet alleen tot Facebook, Instagram, of Youtube! Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

  • bol.com logo
  • bcc-logo
  • besteautobod-logo
  • bobshop-logo
  • conrad-logo