Verbeter uw zichtbaarheid!

Linkbuilding

De Google zoekmachine scant alle websites op het internet en beoordeelt ze. De beoordeling is nodig om de volgorde van de zoekresultaten te bepalen. Het doel van Google is namelijk om zo snel en zo goed mogelijk de gebruiker (zoeker) te voorzien van een goede match. Een website waar veel links naar verwijzen, wordt vaak als populair bestempeld en kan hierdoor hoger gaan scoren in de zoekresultaten. Echter is kwaliteit belangrijker dan kwantiteit. Google past regelmatig haar algoritme aan om de kwaliteit van de zoekresultaten te verbeteren.

Verschillende manieren van linkbuilding

Er zijn verschillende manieren en methodes om het aantal links naar je site toe te vergroten. Vroeger waren links vanuit de startpagina’s die honderden links telden interessant. Tegenwoordig zijn deze zo goed als waardeloos geworden en kunnen ze zelfs een negatief effect hebben op je ranking. De links vanaf de startpagina’s zijn tegen betaling of d.m.v. een eenvoudige aanmelding te verkrijgen en hebben daardoor weinig waarde. Startpagina’s bevatten geen content en dragen zogezegd niets meer bij op het internet.
Artikel marketing of links vanaf een gewaardeerde of autoritaire site worden wel gewaardeerd. Ook een link vanaf een forum is vaak erg welkom. Deze links worden namelijk wel gezien als bijdrage. Belangrijk is om een gevarieerd linkprofiel te creëren. Een linkprofiel is de afkomst van je links. Hoe gevarieerder, hoe beter. 25 links vanaf 1 type site (blog, forum, artikelsite, Social Media, etc…) is lang niet zo interessant als een mix daarvan. Daarnaast is het ook belangrijk om niet alleen de belangrijke sites mee te nemen in je linkprofiel, maar ook de minder belangrijke. Hierdoor creëer je een natuurlijk profiel wat Google alleen maar kan waarderen.

SEO uitbesteden?

Wil je hoger komen in Google? Neem dan een SEO pakket bij ons af! Hiermee kom je absoluut aan de top en haal jij het maximale uit je website. Onze SEO pakketten worden door veel ondernemers snel terugverdiend omdat niet alleen het bezoekersaantal explosief stijgt maar ook de omzet.
Meer weten over onze
SEO pakketten?
 
  • bol.com logo
  • bcc-logo
  • besteautobod-logo
  • bobshop-logo
  • conrad-logo