Verbeter uw zichtbaarheid!

SEO / Zoekmachine optimalisatie

SEO staat voor Search Engine Optimalisation. Vertaald naar het Nederlands, betekent dit zoekmachine optimalisatie. Zoekmachine optimalisatie, oftewel SEO, is het verbeteren van de positie van je website in de zoekresultaten van de zoekmachine. SEO is eigenlijk een verzamelnaam voor meerdere elementen die een rol spelen bij zoekmachine optimalisatie. Denk aan teksten, afbeeldingen, in- en uitgaande links, de laadsnelheid van een pagina, de gebruiksvriendelijkheid van je pagina en natuurlijk de code.

Om klanten te krijgen moet je eerst gevonden worden

Zorg dat potentiële klanten je snel vinden in Google

Wil jij ook hoger komen in Google?

SEO uitbesteden

SEO uitbesteden kan je veel voordelen bieden. Je houdt meer tijd over voor de dingen waar je zelf goed in bent. Uitbesteden aan de professional neemt een hoop zorgen uit handen en verhoogt de kans om beter te gaan scoren in de zoekresultaten. Hierbij wordt de gehele site nagelopen en een rapport opgemaakt. Niet voor elk bedrijf zijn alle wijzigingen door te voeren, daarom gebeurt alles in overleg. Zelf kun je uiteraard al een aantal verbeteringen doorvoeren zoals goede teksten, maar voor een aantal zaken kun je toch beter de SEO uitbesteden. Daarmee voorkom je ook dat je een Google penalty oploopt en je site helemaal wegzakt in de zoekresultaten.

SEO Pakketten

SEO is maatwerk en in elke situatie weer anders. Daarom is het handig om een gespecialiseerd bedrijf in de arm te nemen dat kennis van zaken heeft. Je SEO uitbesteden kan door een van onze SEO pakketten af te nemen. Hierdoor krijg je binnen korte tijd zeer goede resultaten en zullen de bezoekersaantallen explosief stijgen. Meer bezoekers betekent meer omzet en daardoor heb je het SEO pakket weer snel terugverdiend.

Houd jij je liever bezig met ondernemen en je bedrijf nog groter te laten worden? Dan raden we jou absoluut een van onze SEO pakketten aan. Hier vind je meer over SEO pakketten.

Hoger in Google komen

Hoger in Google komen en zelfs helemaal bovenaan in Google komen gaat niet vanzelf. Hiervoor moet je iets doen. Goede SEO helpt je hoger in Google te komen. Zoals je eerder al hebt kunnen lezen, kun je er beter voor kiezen om SEO uit te besteden om sneller en beter resultaat te behalen. Ga je zelf een aantal SEO stappen uitvoeren en ben je geen specialist, dan kan het later zelfs in je nadeel werken. Oude SEO technieken werken niet meer en wij als specialisten zien dat Google niet stil blijft zitten en verder blijft ontwikkelen. Op het moment dat een SEO boek op de markt komt, is deze in feite al weer verouderd.

Google penalty

Overtreed je de regels en/of ga je een webpagina of site over optimaliseren, dan loop je het risico om een Google penalty te krijgen. Een Google penalty bestaat uit strafpunten welke ervoor zorgen dat je site zakt in de zoekresultaten. Het resultaat is dat je slechter vindbaar wordt met de gehele site of een specifieke pagina en dus een daling in de bezoekersaantallen krijgt.
Een Google penalty oplossing is mogelijk. Heb jij een site of pagina die enorm gezakt is? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen je helpen om een Google penalty op te lossen.