Webteksten

Goede tekst is belangrijker dan je denkt!

BEL 040-2183069★★★★★4.6/5.0

Webteksten kunnen jouw website maken of breken. Goede teksten zijn daarom dus erg belangrijk. Er zijn verschillende soorten teksten, waaronder informatieve teksten en SEO teksten.

Een bezoeker zal langer blijven plakken op uw website als de teksten goed in elkaar zitten en prettig leesbaar zijn. Mensen hebben tegenwoordig steeds minder geduld en willen niet te veel tijd verliezen en scannen daarom de tekst vluchtig af. Zien ze hetgeen niet waarnaar ze op zoek zijn dan klikken ze de website weg en voeren een nieuwe zoekopdracht uit.

Waarom zijn goede teksten belangrijk?    (1) Bezoekers sneller omzetten in klanten   (2) Betere positie in Google

Aansporen tot actie

De tekst op een website of webshop heeft een belangrijke functie en dat is de bezoeker aansporen tot handelen. Uiteindelijk wil je iets gaan verkopen of een dienst of service promoten. Met goede website teksten zul je direct resultaat zien. De conversie zal stijgen, waardoor jouw sales of aanvragen groeien. Conversie is het omzetten van een bezoeker naar een klant of aanvraag.

Verschillende soorten teksten

Wij kunnen voor elke branche goede en begrijpbare teksten aanleveren, zodat het meteen voor de bezoeker duidelijk is waar het om gaat. Heeft jouw website vulling nodig, een goede home pagina of productteksten voor een webshop, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Tekst moet 100% uniek zijn. Dat is copywriting!

SEO teksten

Wie wilt niet goed gevonden worden op internet? De tekst op jouw website kan in veel gevallen geoptimaliseerd worden, waardoor de vindbaarheid sterk wordt verbeterd. Belangrijk om te weten, is dat dit niet ten koste gaat van de leesbaarheid. Veel mensen die zelf hiermee aan de slag gaan overdrijven vaak, waardoor het niet alleen minder prettig leesbaar wordt voor de consument, maar ook Google kan dit als onprettig ervaren. 

Teksten volproppen met zoekwoorden wordt namelijk niet zo gewaardeerd door Google welke het als keyword-spamming ziet. Daarnaast ziet Google ook dat de bezoeker niet geboeid wordt door de tekst en vervolgens snel wegklikt. Dit resulteert vaak in een hoog bouncepercentage. De juiste variatie en dichtheid is geen gok maar een uitgebalanceerd programma.

SEO Copywriter

Geen copyrighter of copywrighter, maar copywriter!

De teksten die wij leveren zijn door een copywriter geschreven waardoor de teksten pakkend en uniek zijn. Ook zijn de teksten uitgebalanceerd volgens de laatste SEO regels. Hierdoor worden de teksten sneller opgenomen in de zoekresultaten en zal de website een betere positie behalen. 

Wij kunnen ook teksten leveren waarbij we een zoekwoord analyse uitvoeren. Hierdoor kunnen nog betere resultaten behaald worden. Wil je ook de opmaak verzorgd hebben i.c.m. bijpassende afbeeldingen? Alles is mogelijk!

Ons uurtarief voor copywriting is €75,- ex.btw.

4.6/5