SEO Pakketten

Kies een pakket dat bij je past.

BEL 040-2183069★★★★★4.6/5.0

Tellen echte resultaten en wil je meer omzet genereren? Maak dan gebruik van een van onze SEO pakketten! Wij nemen de zorg uit handen zodat jij je kunt blijven focussen op je onderneming. Zorg dat je bovenaan komt te staan bij Google en versla je concurrentie! Onze SEO pakketten zorgen voor meer bezoekers en meer echte klanten. Hierdoor groeit je omzet en verdien je binnen korte tijd het door jou gekozen SEO pakket weer terug. Verspil geen kostbare tijd en schakel ons nu in. 

SEO Pakket Small

90 dagen SEO pakket
★★

999
of €359 per maand
voor 90 dagen SEO

10 uur SEO

SEO Pakket Medium

90 dagen SEO pakket
★★★

1995
of €689 per maand
voor 90 dagen SEO

25 uur SEO

SEO Pakket Large

90 dagen SEO pakket
★★★★

2995
of €1029 per maand
voor 90 dagen SEO

40 uur SEO

SEO Pakket X-Large

90 dagen SEO pakket
★★★★★

4295
of €1449 per maand
voor 90 dagen SEO

60 uur SEO

Het verschil in SEO Pakketten

Bij ons kun je kiezen uit 4 verschillende SEO Pakketten: Small / Medium / Large / X-Large. Welk SEO pakket je nodig hangt af van je budget, wensen, en type bedrijf. Onze pakketten zijn zowel geschikt voor websites als webshops!

Small SEO pakket

Het Small SEO pakket raden wij aan voor wie een kleine boost kan gebruiken. Denk daarbij aan de website van een kapsalon of klein bedrijf die de website vooral als visitekaartje heeft. Je wilt vindbaar zijn maar hoeft niet van de website te leven. Dit pakket is ook ideaal voor starters die net een nieuwe website hebben.

Medium SEO pakket

Het Medium SEO pakket raden wij aan bij kleine bedrijven die wel van hun website moeten leven. De website is een werknemer welke 24/7 klanten kan binnenhalen, en wanneer de website beter presteert dan betekent dat meer leads en meer klanten.

Large SEO pakket

Het Large SEO pakket raden wij aan bij bedrijven die te maken hebben met veel concurrentie of die zich begeven in de categorie waarbij de kliks van een Google Ads (AdWords) campagne hoger zijn dan 3 euro. De zoekwoorden waarop je beter gevonden wilt worden zijn hierdoor namelijk ook lastiger, en daar is meer SEO voor nodig.

X-Large SEO pakket

Het X-Large SEO pakket raden wij aan bij bedrijven die de strijd aan willen gaan met serieuze concurrenten. De Google Ads kliks zullen doorgaans hoger zijn dan 6 euro op je belangrijkste zoekwoord, en dat betekent dat er nog meer werk nodig is om je concurrentie bij te houden of te verslaan.

Bij een pakket inbegrepen

Wij kijken bij elk pakket o.a. naar:
  • de autoriteit van je site
  • je branding
  • het bestaande linkprofiel
  • welk(e) zoekwoord(en) je vindbaar wilt worden
  • on-page & off-page verbeteringen
  • monitoring posities zoekwoorden

Wat klanten zeggen

Interesse in een SEO pakket?

Een greep uit onze klanten...

klanten-banner
4.6/5