Website laten maken

Een nieuwe website laten bouwen? Wij doen dat met passie!❤️

BEL 040-2183069★★★★★4.6/5.0

Waarom een (nieuwe) website laten maken?

Als bedrijf kun je tegenwoordig niet meer zonder goede website. Veel klanten gaan namelijk online op zoek naar bedrijven. Natuurlijk wil je ook dat jullie gevonden kunnen worden en daarom laat je het beste een website bouwen door professionals. Kom daarom bij ons. Wij bouwen al sinds 2006!

 • Onze websites verdienen zichzelf terug door hun uitstekende vindbaarheid.
 • Wij verweven de nieuwste SEO technieken door de site heen.
 • Wij kunnen 100% maatwerk leveren en alles bouwen.
 • Ook een eenvoudige website laten maken is mogelijk.
website laten maken (responsive)
Snel met je site online & klanten binnenhalen?

Onze voordelen

 • Wij kunnen je totaal ontzorgen van A tot Z
 • Wij werken zowel met Startups als grote ondernemingen
 • Wij kunnen de content en het beeldmateriaal verzorgen
 • Wij zijn WordPress specialist en SEO specialist
 • Wij zitten in Noord-Brabant maar werken internationaal
 • Wij maken betaalbare websites die gebruiksvriendelijk zijn
 • Wij zijn creatief en denken met je mee hoe het beter en makkelijker kan
 • Wij zijn een Full-Service Online marketing bureau

Wat klanten zeggen...

★★★★★
Angelique: PRAKTIJK DE GEZONDE ZORG

De website is prachtig geworden en ook mijn klanten vinden hem duidelijk en overzichtelijk. Ik kan dit bedrijf aanbevelen omdat ze ook echt met je meedenken!

★★★★★
Debby:
KAPSALON DEBBY

Ik zocht naar een webdesigner die voor een betaalbare prijs een website kon maken en kwam bij Merweb uit. Al vrij snel kwamen er nieuwe klanten bij die mij online vonden.

★★★★★
Dhr. Hage:
DAKKAPELLEN.PRO

Wij hebben door Merweb een website laten bouwen en we nemen maandelijks SEO af. De website scoort goed in Google en we krijgen veel aanvragen binnen. 

★★★★★
W. van Megen: KEUKENMATCH.NL

Staan altijd voor je klaar en komen hun afspraken na. De website kunnen we nu zelf eenvoudig updaten met nieuwe informatie.

Bestaande website laten vernieuwen? Ook dat kan!

Deze klanten gingen je voor

FLITE.EU

Website over milieuvriendelijke vliegtuigbrandstof met subsidie vanuit de EU.

VITAMINE365.NL

Webwinkel in natuurlijke voedingssupplementen zonder toevoegingen.

CORONA-ZELFTEST.NL

Deze coronatest wordt o.a. door de overheid, ziekenhuizen, en klinieken gebruikt.

BOUWBEDRIJFRUDIGRO.NL

Bouwbedrijf in de regio Utrecht welke alle klussen in en om het huis uitvoert.

DAKKAPELLEN.PRO

Dakkapel bedrijf welke dakkapellen plaatst bij particulieren en nieuwbouwprojecten.

KEUKENMATCH.NL

Keukenwinkel die exclusieve droomkeukens ontwerpt en plaatst in Limburg en omstreken.

KAPSALONDEBBY.NL

Kapsalon voor dames en heren in Veenendaal.

PRAKTIJKDEGEZONDEZORG.BE

Praktijk voor psychodynamische therapie, coaching, en begeleiding.

EN NOG VELE ANDEREN...

Terug laten bellen kan ook!

Wat kost een website laten maken?

De prijs van een professionele website laten maken varieert. Dit heeft met de wensen van de klant te maken, met de complexiteit, en het dienstenpakket. Je kunt een eenvoudig website laten maken die als visitekaartje dient waarbij je zelf de tekst al in klad aanlevert, maar je kunt ook een bedrijfswebsite laten maken die klanten moet gaan binnen halen, en  waarvoor je de tekst wilt laten schrijven door een copywriter.

Om je een idee te geven ben je voor een eenvoudige website +/- 750,- euro kwijt. Een bedrijfswebsite varieert een beetje tussen de 2000,- en 4000,- euro in. Wil je dat wij een gerichte prijs plakken op het project dat je voor ogen hebt? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kijken en denken graag met je mee! 

Onze websites zijn volledig responsive

responsive webdesign
1 vast aanspreekpunt waardoor de lijntjes kort blijven!

Hoe snel kan je site gebouwd worden?

Hoe snel een professionele website gebouwd kan worden hangt wederom af van hoe ingewikkeld een website is, hoe uitgebreid hij moet gaan worden, en hoe druk ons team is met uiteenlopende projecten.

Moet onze copywriter eraan te pas komen en moet er veel tekst geschreven worden, dan kan dit wat extra tijd kosten,

Vanaf het moment dat we alle wensen duidelijk in kaart hebben gebracht, en akkoord is gegaan met de offerte, dan vindt de oplevering normaal binnen 2 weken plaats. Heb je een spoedklus en moet het sneller? Laat dit dan aan ons even weten.

Goedkoop is vaak duurkoop

Veel mensen zoeken naar ‘goedkope website laten maken’ of ‘goedkope website bouwer’. De hamvraag is wat je met een goedkope website opschiet. Ga je de website naam (URL) op een visitekaartje of flyer laten drukken, en die massaal verspreiden, dan kun je prima uit de voeten met een goedkope website. 

Wil je echter gevonden worden in zoekmachines zoals Google of Bing, en klanten aanwinnen zonder dat je continu kaartjes of flyers uitdeelt? Dan is een goede SEO vriendelijke website wellicht meer iets voor jouw. Je verdient dit namelijk dubbel en dwars terug.

Wij bewijzen dat een goede en goed vindbare website niet duur hoeft te zijn. 

WebDesign in balans met SEO

In tegenstelling tot veel andere webdesigners en webbouwers kijken wij niet hoe we de site zo mooi mogelijk kunnen maken, maar leggen wij de focus op de balans tussen goede SEO techniek en een mooi design. Hierbij laten we dus zware code en grote afbeeldingen achterwege welke onvriendelijk is voor de gebruiker. Er moet namelijk veel data ingeladen worden, en dat kost tijd. Dit resulteert tegelijkertijd in een minder goede positie binnen Google. Onze sites zijn daarom licht van gewicht.

Design 80%
Techniek 90%
Vindbaarheid 100%

WordPress website laten maken

Voor een WordPress website laten maken ben je bij ons aan het juiste adres. WordPress heeft vele voordelen. Een van de grote voordelen is dat het een open-source platform is waardoor er geen licensiekosten in het spel zijn. Dit maakt het ontwikkelen van een WordPress website goedkoop. 

Daarnaast is WordPress zeer gebruiksvriendelijk. Het CMS (content management system) vergt geen technische kennis en dat betekent dat je heel eenvoudig zelf aanpassingen kunt verrichten. Wil je bijvoorbeeld een nieuwe pagina toevoegen, een tekst aanpassen, of bloggen, dan kan dit perfect zonder dat het je veel tijd kost!

Naast een maatwerk offerte kunnen wij ook snel een richtprijs geven!

Extra makkelijk de inhoud aanpassen

Bij ons kun je een WordPress website laten maken die nog gebruiksvriendelijker is! Wij bouwen namelijk een extra editor in waarmee je de tekst en afbeeldingen eenvoudig kunt aanpassen. Je hoeft niet eerst je pagina op te slaan en daarna online te kijken hoe hij eruit ziet. Met onze editor kun je de pagina zien zoals hij online staat, en tegelijkertijd bewerken. Zo zie je ook direct wat je doet! Voor WordPress bestaan er vele editor oplossingen, maar hetgeen wat wij gebruiken zijn al onze klanten positief over!
pagina bewerken qysiwyg editor

Is mijn website aan vervanging toe?

Webtechniek ontwikkelt zich razendsnel. Google zit niet stil, en de ontwikkeling van computerdevices waaronder smartfoons ook niet. Continu worden er verbeteringen uitgebracht en doorgevoerd. Het moet allemaal beter, sneller, en mooier.

Websites hebben doorgaans een houdbaarheidsdatum van 3 jaar. Is je site ouder dan 3 jaar en is er weinig tot niets aan de techniek gedaan intussen, dan is het hoog tijd om hem te vervangen. Vaak merk je dit al aan het minder bezoekers op je website doordat je positie ook afneemt. Dit kost je dus klanten en daardoor verlies je geld. 

In sommige gevallen is het beter en goedkoper om een compleet nieuwe website te laten bouwen, dan te blijven sleutelen aan de oude. Je wilt mogelijk ook weer een fris design die past bij de toekomst. 

Copywriting voor pakkende teksten

Je kunt zelf de teksten aanleveren voor je nieuwe website, maar je kunt ook de tekst geheel laten verzorgen door onze copywriter. Zodoende hoef je niet zelf achter je toetsenbord te duiken of een tekstbureau in te schakelen om dit voor je te laten regelen. 

Onze copywriter schrijft SEO vriendelijke webteksten welke makkelijk opgepikt worden door Google. Je wordt hiermee dus ook beter vindbaar.

Wil jij ook een site door ons laten bouwen?
5/5